Hoe ga ik te werk?

Hoe ga ik te werk?

Na een intake in de praktijkruimte (die dan al lekker op temperatuur is) waarin we elkaar kort leren kennen en de klant aangeeft waar de meeste aandacht naar toe dient te gaan, neemt de klant plaats op de massage tafel. Na de klant kort op het gemak te hebben gesteld begin ik met de massage. Eerst goed contact maken en dan alles rustig losmaken en ‘zoeken’ waar de meeste spanning zit. Daarna wordt de intensiteit langzaam aan opgebouwd en ga ik de weefsels steviger aanpakken. Hierbij begeleid ik de klant, indien nodig, om goed mee te blijven ademen. Na de diepere fase wordt alles weer met elkaar verbonden en eindigen we rustig

Ik werk graag met een zachte achtergrond muziek en verder stilte in de ruimte. Als er gekletst wordt is de klant namelijk niet bezig met ontspannen en voelen. Als de massage is afgelopen laat ik de klant even rustig bijkomen. Daarna drinken we een glas water en bespreken we hoe het voelde. Alles dus in een rustig tempo. Het moet natuurlijk wel ontspannen zijn.